• ul. Postępu 36A, Jastrzębiec

    05-552 Magdalenka, Polska

  • sekretariat@igbzpan.pl

    tel. +48 22 736-70-00
    fax +48 22 756-16-99

  • slidebg1
    IGBZ PAN - czasopismo Animal Science Papers and Reports (IF= 1.078)
  • slidebg1
    Dyrektor prof. dr hab. Agnieszka Wierzbicka czł. koresp. PAN
  • slidebg1
    Instytut Genetyki i Biotechnologii Zwierząt Polskiej Akademii Nauk
  • slidebg1
    Praca zespołu IGBZ PAN opublikowana w Nature Biotechnology, IF 33,1
  • slidebg1
    POROZUMIENIE O WSPÓŁPRACY Z WAGENINGEN UNIVERSITY & RESEARCH

Sposób wytwarzania wysokojakościowego wyrobu z mięsa strusiego

26.09.17

Urząd Patentowy RP udzielił w 2017 roku na rzecz Instytutu patentu na:

Sposób wytwarzania wysokojakościowego wyrobu z mięsa strusiego.

TWÓRCY WYNALAZKU: AGNIESZKA WIERZBICKA, Warszawa, PL JAROSŁAW HORBAŃCZUK, Magdalenka, PL ANDRZEJ PÓŁTORAK, Warszawa, PL EWA POŁAWSKA, Warszawa, PL ADRIAN STELMASIAK, Zalesie Górne, PL JAROSŁAW WYRWISZ, Antoninówka, PL DOMINIKA GUZEK, Warszawa, PL DOMINIKA GŁĄBSKA, Warszawa, PL ROBERT ZAREMBA, Warszawa, PL KRYSTYNA GUTKOWSKA, Warszawa, PL MONIKA MARCINKOWSKA-LESIAK, Nowe Łubki, PL CYPRIAN TOMASIK, Warszawa, PL